От х:

Днес в x:

Отстраниха успешно тумора на Ивка в Истанбул за 4 часа

Туморът на двегодишната Иванина е отстранен успешно в клиниката в Истанбул. Операцията започна в 10:50 часа днес и приключи в 14:50 минути, съобщиха близки на детето. Интервенцията продължила едва 4 часа, а не 8 часа, както предвиждаха хирурзите.

Туморът вече бил обхванал всички нерви в мозъка на Ивка, но лекарите успели да го изчистят напълно. Нервите не са увредени, което е много радостна новина, допълват още роднини на детето. По пръвоначални данни операцията е успешна, макар че има много усложнения, сварзани с операцията, претърпяна от Иванина в България.

Детето ще се възстановява от операцията в Истанбул поне една седмица. Едва след това лечението на Иванина ще продължи с химио и радио терапия. По време на възстановяването лекарите ще анализират състоянието на Ивка, за да могат да й приложат възможно най-адекватното лечение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Пе
    Петя
    60 0
    16:57, 19 юли 2016
    Амин!!!
    Да е жива и здрава Ивка!
  • 2
    Ку
    Култура ми Янко!
    50 0
    17:44, 19 юли 2016
    Бог да ви помага!!!!! Дано детенцето да се възтанови напъло!
  • 3
    Па
    Павлин
    5 -18
    08:23, 20 юли 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Am
      Amjik
      6 -10
      09:17, 20 юли 2016
      Айю сиктюр от тука ва Виж коментара
    • Кр
      Кремена
      19 -2
      11:04, 20 юли 2016
      Ами сигурно защото лекарите в нашите клиники според мен са доста некадърни и единственото нещо което правят е да ти вземат парите!
  • 4
    Тт
    тт
    0 0
    09:34, 23 юли 2016
    "По пръвоначални данни операцията е успешна, макар че има много усложнения, сварзани с операцията, претърпяна от Иванина в България."
    Да е живо и здраво детето! Дано наистина да се възстанови напълно.
    Знаем как и там взимат парите след много обещания и теманета от страна на персонала.Дано след това не се получат усложнения и българските лекари да са "виновни" Дай боже да си има късмет детето.Много хора се надяват и дават мило и драго за лечение в тези "турски" болници, защото всички знаем,че персонала е от турски лекари, но болниците не са турски, а американски.Обслужването е на ниво, но големите обещания са само докато ти вземат парите.
    Колко пациенти са се върнали от там с такива диагнози и са оцелели?Направете справка!
    Дай боже късмет на детенцето.
Последни новини