От х:

Днес в x:

Областен информационен център на среща с бизнеса в Маджарово

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

На 16 март 2012 г./петък/, Областен информационен център – гр.Хасково  организира информационна среща в Община Маджарово на тема: Популяризиране на отворени схеми по Оперативните програми, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове (СКФ) на ЕС”. Срещата е насочена към представителите на малките и средните предприятия в Община Маджарово, с цел подпомагането усвояването на средствата от СКФ на ЕС по ОП „Конкурентоспособност” и ОП „Развитие на човешките ресурси”. Участниците ще бъдат запознати с инициативата JEREMIE.

Събитието ще се състои в залата на Общински съвет, сграда на общинска администрация Маджарово. Начален час на събитието: 10,00 часа.

Проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково", договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001 се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

Срещата е открита за граждани и медии.

Haskovo.net

www.eufunds.bg

Проект № BG161PO002-3.3.02-0001-C0001 Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “ Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини