От х:

Днес в x:

Абитуриентски шик: Пера и злато

Висша мода - пера, злато, сребро и тюл

Изобилие от пера, злато и сребро посипаха манекенки в модно ревю в клуб Баркод. Лъскавото дефиле бе организирано специално за бъдещите абитуриентки. В нощното заведение бяха показани актуалните тенденции в прическите, грима и облеклото.

Дефилето бе открито бляскаво с три модела висша мода, които пресъздадоха колекцията „От Коафюр“. Артистичният дизайн и част от тоалетите са на стилистката Даниела Тенчева- Георгиева от Студио 3. В един от моделите тя заложи на бежови пера с моден оттенък, които украсиха красивата главица, оскъдното облекло и обувките на манекенката. Другият събра очите на публиката със златистата тел, която покрива косата и се спуска като мрежа пред лицето на красавицата, която я представи. Артистичното облекло бе ушито от бял и златист тюл. Още два модни бутика допълниха събитието с младежки модели - официални и стрийт мода.

Ревюто показа 12 актуални прически. За най-смелите абитуриентки предложението е висок коков, с вплетени златни и сребърни въжета, пера и мрежа-боне. Модните цветове на косата са топли, кафяви, със златисти и медни кичури, които придават изтънченост и блясък. Другата актуална тенденция е в бежовата тоналност, с кичури в по-студената гама. Последният крясък в грима приветства яркочервеното червило, подчертаните очи и дългите милги.

Освен абитуриентски и сватбени рокли бе показана и стрийт мода. Красивите манекенки бяха фотографирани от Жоро Колев.

Водещ на фешън партито бе емблематичният DJ Джото.

Христина Котларска

Стилистите от Студио 3, фотографите от студио "Конас" с моделките

DJ Джото (в средата) води брилянтно фешън партито
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини