От х:

Днес в x:

Шеф от Пирогов преглежда дихателните пътища на хасковлии

Шефът на клиниката по уши нос и гърло д-р Асен Меджидиев ще преглежда в петък и събота хасковлии с проблеми на дихателните пътища. Маститият специалист ще извършва бронхоскопии-процедура която досега бе недостъпна за Хасковлии. Това е точен начин да се обследват всякакъв вид проблеми на гърлото бронхите, белите дробове и всичко по дихателната система на организма. Куриозното е че хасковската болница притежава необходимата апаратура от 8 години. Тя е била дарена от Швеция. В Хасково обаче нямало специалист, който може да борави с нея и апаратът кротко отлежавал години наред по складовете. По принцип, обучените да работят с бронхоскоп в България са малцина. Меджидиев е един от тях. Докторът ще консултира разбира се и други проблеми на УНГ.

Лекарят ще преглежда след предварително записване на тел 606 807. Прегледите ще започнат утре от 13 часа и по същото време в събота, до края на всеки ден. Таксата за прегледа е 30 лв. Прегледите ще са в консултативния кабинет на хасковското отделение по Уши нос и гърло.

По същото време, петък и събота, прегледи ще извършва и неврохирурга доц Неделчо Гергелчев. Той обаче ще преглежда в Медицинският център. Записването става на същият телефон, прегледът при Гергелчев е 40 лв.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини