От х:

Днес в x:

Слави: Не смейте да не ме взимате на сериозно!

Слави Трифонов продължи словесната си атака към системата на МВР след акцията на ГДБОП, при която служители влязоха в имот на Илия Илиев от "Ку-Ку Бенд" без заповед за обиск.

От ефира на своето шоу Трифонов директно предупреди властта "да не смее да не го взима на сериозно".

Водещият изрази възмущението си от действията на униформените и заплахите на служителката Малакова, която казала на "Професора", че ще го накара да кляка и да лази, ако отвори доброволно помещението.

Шоуменът изчете отворено писмо до МВР, в което настоява за незабавна и адекватна проверка на инцидента. Трифонов поиска ДАНС и ГДБОП да разследват случая, да дадат повече информация и да има оставки.

"Полицията трябва да защитава гражданите, а не да ги тормози. Полицейският произвол трябва да спре", отсече Трифонов.

Той даде ясно да се разбере, че няма да спре атаките си срещу властта, като ясно го демонстрира с поредица от умиващи коментари по време на предаването си.

Припомняме, че реакцията е в следствие на факта, че в четвъртък Илия Илиев съобщи, че ГДБОП влезли без съответната заповед за обиск в имота му, заплашвайки го с думите, че ще го накарат да лази и да кляка по снега, ако не отвори доброволно помещението. Съпругата му, бивша служителка на МВР, го посъветвала да попита дали имат заповед за обиск, но се оказало, че нямат такава. Илиев разговарял със служителка в униформа,по име Малакова и поискал от нея документ, разрешаващ навлизането в имота му. Точно тя казала, че ще го накара да кляка и да лази, ако отвори доброволно помещението. Илиев я попитал защо няма заповед от Станимир Флоров, а тя казала: "Ще използвате името на г-н Флоров, ли? Лично ще му кажа да ви разследва", каза той и добави, че отключил вратата на складовото помещение, което бил отдал под наем на фирма, занимаваща се със счетоводство.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини