От х:

Днес в x:

Взеха главата на Иван Петров, Иво Димов управлява ГЕРБ в Хасково

Главата на спорният Иван Петров падна на заседание на изпълнителното бюро на ПП ГЕРБ тази вечер, научи haskovo.net. Лидерът на гербаджиите в Хасково е бил сменен като областен координатор с кмета на Димитровград Иво Димов. Именно той ще отговаря за политиката/включително и кадровата/ на ГЕРБ в региона. Поведението на ГЕРБ-факторите бе показателно. Иван Петров вдигна телефонът си на настойчивите репортерски позвънявания, за да каже че....не може да говори. Иво Димов говореше/според доклада на джи ес ем оператора си/ в продължение на десетки минути, но впоследствие телефонът му замлъкна. Вероятно до утрешната официална пресконференция на ГЕРБ.

Съсичането на Иван Петров е заради конфликтът му с Иво Димов, гласи една от кулоарните информации от ПП ГЕРБ. Според други, главата на дългогодишният ГЕРБ-лидер паднала заради невъзможността да спечели Хасково на втори поредни кметски избори. Днес Иван Петров вдигна, вероятно по погрешка, телефонът на репортер, но побърза да затвори.

Haskovo.net ще ви държи в течение на развитието на сагата, и ще се постарае да ви запознае с гледните точки на участниците в тази сапунена опера.

Г.Христов

Новият ГЕРБ лидер-Иво Димов
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини