От х:

Днес в x:

Лавчев пред спецсъда за рекет. 2011-а: всеки – агент на ДАНС. Преглед на регионалния печат

Лавчев пред спецсъда за рекет, пише в анонс над главата „Новинар юг”. Темата е водеща на трета страница. Става дума за бившия заместник генерален директор на НВМС Леонид Лавчев, който бе осъден в Хасково за изнудване на мандрата в Конуш и получи 7 години затвор. Апелативният съд обаче върна делото за ново разглеждане. Хасковските прокурори се чудят дали да пратят казуса в специализирания съд, който бе създаден и за дела срещу корумпирани чиновници. Малката сума на рекета обаче – 2000 лева, ги разколебавала.

Подпалиха кола на офис техник в Кенана, заглавие над главата на вестника. Става дума за изгорялото рено на Боян Бинчев.

56 чужденци гладуват срещу тромава процедура, челно заглавие на първа. Гладната стачка била прекратена след разговори с психолози. Задържаните в дома за временно настаняване на нелегални емигранти араби протестирали, че бавят документите им, а семейства с деца и болни били обслужвани с предимство. Така се чувствали прецакани.

Димитровград с безплатна ледена пързалка, акцент от втора страница. Всъщност това било замръзнало езеро в парк „Пеньо Пенев”.

Гранични вишки влизат в Пътя на желязната завеса, водещо на 2-ра. Маршрутът е с дължина 7000 км. от Баренцово море до нашето Черноморие.

„Чавдаров” замразява на 1.50 лв. билетчето Хасково-Димитровград, акцент от 4 страница. От фирмата превозвач се опасяват, че ако вдигнат цените, ще върнат нелегалните таксита по спирките.

Цигуларят използва три пъти повече сила от щангиста, казва в интервю за вестника диригентът Красимир Захариев.

„Българска молитва” на Ивайло Балабанов топли в януарския сняг, на 5 страница.

2011-а: Всеки агент на ДАНС, Хасково с багери срещу тотото, анонс над главата на „Хасковска Марица”. Това е заглавие на обзорен материал за абсурдите, с които се сблъскахме през изминалата година. Текстът е на цялата 5 страница.

Без глоби за автоматично закритите фирми, челен материал на първа страница. Тези, които не са се пререгистрирали в Агенцията по вписванията, автоматично биват заличавани в търговския регистър. Глоби не се дължат, успокоява шефът на агенцията в Хасково Станимир Политов.

Пускат 76-мегаватова слънчева централа край Пашово, акцент от 2-ра. „Солар Холд” иска 35-годишна лицензия за фотоволтаична централа.

Опожариха кола на Кенана, чело на 3-та, темата е изгорялото рено пред къщата на младо семейство.

Майстор ли съм, спипингист, заглавие на рибарската четвърта страница на Щерю Щерев.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
13 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
13 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
13 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
13 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
13 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
13 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
13 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
13 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
13 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
13 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
13 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
13 май 2021
Последни новини