От х:

Днес в x:

Откриха с торта ледената пързалка

Удоволствие

От днес ледената пързалка в Хасково е открита за посетители. Най-после служителите на общинската „Екопрогрес“ успяха да се преборят с топлото време и „докарат“ необходимите 7 сантиметра лед. Дебелината на леда ще расте, но това е минимумът под който съоръжението не трябва да функционира. Иначе машините за лед работят от повече от седмица. Топлото време обаче си казва своето-в центъра на пързалката повърхностният слой се разтопи до малка локвичка. Точно там е една от разликите с миналогодишната пързалка-изрисуван е герба на Хасково. Другото ново е, че ледената площадка е разчертана като хокейно игрище. Тук щ се провеждат срещите на общинският клуб по хокей на лед „ледена сила“. В момента в него са записани 21 деца.

Пързалката ще работи до края на март, на абсолютно същите условия като миналата годна, каза новия шеф Красимир Стойчев. 25 годишният началник изкара на леда целия персонал и заедно с торта символично откриха съоръжението за този зимен сезон.

Цените са миналогодишните-2лв вход за деца-3 лв за възрастни. 2 лв. наем на кънки.. Тези които искат учител, ще трябва да отделят още 2п лв на час. Децата които тренират хокей в отбора на „Ледена сила“ ще ползват съоръжението безплатно.

Г.Христов

Която веднага бе тествана

Само в центъра, малка локвичка смущаваше кънкьорите
Красимир Стойчев/с тортата/ и персонала му откриха днес ледената пързалка

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини