От х:

Днес в x:

Пиян селянин от Добрич помете два румънски тира

В подобно возило се удря добричлията. И оцелява

Пиян водач от село Добрич доказа поговорката че „пияния и лудия господ ги пази“. 48 годишният водач се заби в два тира по главния път за Любимец, като един от ударите е бил почти челен, и се разминал с леки охлузвания. Каскадата се е случила в 1.30 часа тази сутрин.

Жертва на тараните на добричлията са били два румънски тира, ударени последователно. Виновният водач е бил тестван с дрегер веднага след инцидента и се е доказало, че има 1.22 промила алкохол в кръвта.

Инцидентът започнал характерно-с поднасяне на засилената Астра на добричлията по мокрия път между Харманли и Любимец. Шофьорът губи контрол, навлиза в насрещното и се удря в предната лява гума на товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 35 годишен румънец. След удара опелът се завърта и се удря в мантинелата отдясно на посоката на движението. Отскача от нея и отново влиза в насрещното, където уцелва друг румънски тир, ДАФ с ремарке. След страховитият карамбол, се оказва, че добричлията има само охлузни рани по главата и след преглед в спешна помощ Свиленград е освободен. Не и от полицията обаче, която го задържа за 24 часа за предизвикано ПТП в пияно състояние. От тази година, ПТП извършено с над 1.2 промила се счита за криминално.

33 год. жител на харманлийското село Славяново обаче удря в земята, „колегата“ си от Добрич, след като е заловен да шофира с 3.31 промила алкохол в кръвта. За щастие „славянинът“ не е предизвикал катастрофа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини