От х:

Днес в x:

Легендата Георги Младенов в супер двубоя на годината, за последно

Супердвубоя на годината, с който легендата на българския баскетбол Георги Младенов ще ознаменува края на състезателната си кариера е тази вечр. Запомнящо се шоу предстои между родния "Левски" и европейския клубен шампион "Панатинайкос". Очакваният с огромен интерес сблъсък ще бъде предаван пряко по TV7 на 28 септември от 19:30 ч. Срещата между вицешампионите ни и актуалния първенец на Евролигата ще е в столичната "Арена Армеец София", която за първи път домакинства баскетболен мач.

За музикалното оформление по време на мача ще си грижи DJ Спенс, който освен отличен музикант е и приятел на баскетбола. Телевизията е подготвила изненада за зрителите, като в този ден спортните новини ще чете треньорът на Левски Константин-Тити Папазов. След това предаването продължава от „Арена Армеец София” със студиото от терена с известни гости.

Общо 13 камери ще снимат мача, като картината от прякото предаване ще се вижда и на големите монитори в залата. Студиото на TV7 преди двубоя в "Арена Армеец" започва в 19:30 ч. Водещ е Миляна Велева, а репортери около баскетболното игрище са Влади Лазарова и Габриела Иванова. Коментатор на мача е Деян Веселинов.

 Да почетат Георги Младенов ще пристигнат и най-високопоставените мъже в държавата.

Около 4000 са продадените билети за бенефиса на Георги Младенов утре в Арена Армеец в София, като се очаква в деня на мача да бъдат продадени още най-малко 3000 бройки.

Билети все още могат да се купят както от касите на "Арена Армеец", така и в цялата верига на Тicketpro - магазини Пикадили, Office1, Orange, Jeff , както и от сайта. Продадени са и повечето ВИП-места около игрището. Те бяха пуснати с цена 100 лева, а събраните средства ще отидат за бременната приятелка на починалия спортен журналист Евлоги Атанасов. Билети бяха купени освен от бизнесмени и от колеги-журналисти - приятели на Евлоги.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини