От х:

Днес в x:

Рокерът Тони Дългия – в ареста или на мотосъбор? Вижте истината

„Рокерът Антон Атанасов не е арестуван, пишете измислици, за да ви четат. Това е поръчкова статия. Тони Дългия пие бира на мотосъбора, като се върне много ще се ядоса.”

Това са част от коментарите по повод материал в Haskovo.net от събота със заглавие „Организатор на мотокроса в Хасково арестуван за фалшиви евро”. Шефът на "Хиените" Николай Атанасов - Попа, пък директно отрече пред Haskovo.net това да е вярно. По думите му Дългия си бил в Хасково, но "отишъл някъде по работа". Информацията на репортерите ни бе потвърдена от няколко източника, но въпреки това, предвид изразените мнения, Haskovo.net потърси колеги от Пловдив, които са били на място, за повече информация. Колегите нямаше какво да добавят към вече написаното – че Тони Дългия е арестуван като част от банда, занимаваща се с пласиране на фалшиви евро. Както и че окръжният съд в града под тепетата е оставил петима от бандата зад решетките с постоянна мярка „задържане под стража”.

За сметка на това обаче пък ни изпратиха снимка от окръжния съд в Пловдив, от която се вижда истината.

Сред задържаните с постоянна мярка е и представителят на хасковския мотоклуб „Хиените” Антон Атанасов (на снимката), известен като Тони Дългия. Припомняме, че именно „Хиените” бяха посочени от кмета като инициатор за възстановяване на скандалната мотописта край Хасково, а общината стана организатор на мероприятието. Няколко дни след избухването на скандала Дългия от името на клуба показваше договори за дарения, като се опитваше да убеди журналистите, че пистата е възстановена с около 30 000 лева. В публичното пространство пък се заговори, че парите за възстановяване на мотопистата са от криминалните среди на Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини