От х:

Днес в x:

Стънт шоу за 71-годишнината на Димитровград вдигна адреналина на публиката

    Уникално стънт мотор и автомобилно шоу вдигна адреналина на публиката в Димитровград и направи първата вечер от празничното честване на 71-години от създаването на града още по-незабравима.

    Началото бе дадено тази вечер с дефиле на местния рокерски клуб "Викингите", а в редиците беше и на-възрастният сред тях 70-гдишният Димитър Кирилов. Моторджиите рашумяха двигателите  по централната градска част и продължиха с шоуто. В него гвоздея на  зрелищата заби димитровградчанинът Венцислав Василев-Венци, който е един най-добрите стънтъри и каскадьори не само в района и България, но и с международна слава от изявите си в зрелищни шоу програми в Италия и Китай. Заедно с Милен Колев - Американеца и Михаил Бакърджиев - Мишо донесоха  истински взрив от емоции за почитателите на екстремните изпълнения.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Он
      Оня
      2 0
      19:18, 27 авг 2018
      Това е една Велика Простотия!!! Малките гледат и попиват всичко и ето ти за в бъдеще нови безрасъдни, неуправляеми, нагли и много комплексирани млади хора???!!!, които ще направят куп бели, да не кажа ПТП! За жалост на никой не му дреме за това, важното е да има шоу за младите, защото възрастните хора няма да отидат да гледат това глупаво зрелище, а не шоу!!!
    Последни новини