От х:

Днес в x:

МВР проверява полицията в Харманли заради катастрофа на бащата на президента Радев

Все още няма официално изявление от ОД на МВР в Хасково за работата по произшествието, при което бащата на президента Румен Радев -Георги е блъснал инвалид в Харманли. Опитите на Haskovo.net де се свърже с представители на местната полиция засега са неуспешни.
по информация на БНР обаче инспекторатът на МВР и Главна дирекция Национална полиция извършват проверка във връзка с пътния инцидент.
Леката катастрофа е станала на 17-ти август.
Според информацията до момента, при произшествието е пострадал леко човек в инвалидна количка.
В момента проверката изяснява всички факти около случая, както и действията на местната пътна полици, пише "Дневник".
По информация на "Нова телевизия" колата на Георги Радев е бутнала триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Мъжът е бил откаран в болница. Проверката на МВР според телевизията е свързана с медийни спекулации, че инцидентът е бил прикрит от местната полиция.
В отговор на телефонно обаждане от "Дневник" в полицията в Хасково са казали, че не могат да коментират, а от пресцентъра на МВР в София, че не могат да потвърдят потвърдят нито случая, нито за проверката.
 
Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

  • 1
    Ко
    Коко
    15 -28
    17:16, 25 авг 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      27 -14
      17:37, 25 авг 2018
      Мдаа...Пътни инциденти се случват постоянно и никой не е застрахован....Но тук възникват някой въпроси.....Защо цели 8 дни след произшествието,обществото научава,че бащата на преЦедента е блъснал инвалид??!....Цала седмица и повече,някой е потулвал факти.....
      И още един въпрос: вярно ли е,че лидерът на БСП в Харманли и бивш кмет Атанас Лисков ,светкавично е пристигнал на мястото на инцидента и се е ангажирал с покровителство над Радев-баща ?!!.....Получавал ли е Лисков указания от най- високо място ??
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      12 -3
      17:40, 25 авг 2018
      Поправка : Атанас Лисков да се чете Михаил Лисков.
  • 2
    🇧🇬
    🇧🇬
    14 -17
    17:52, 25 авг 2018
    Нищо чудно накрая инвалидът да излезне виновен..Даже и застраховка Гражданска Отговорност може да му потърсят....Може и да излезне,че той( инвалида) е натресъл горкия баща.....
  • 3
    Ху
    Хулиган
    23 -8
    18:56, 25 авг 2018
    На видеото ясно се вижда как количката се удари в шофьорска врата на мерседеса. Шофьора не може да слезе защото вратата му е затисната от количката. Самият запис е рязан поне на 100 места. Цялата работа нещо вони!
    • Оч
      Очевидец
      11 -10
      19:40, 25 авг 2018
      Нищо не вони човечеца си караше а дядката, или не успя да прецени добре ситуацията или не го видя или не успя да реагира бързо, но беше факт че му отне предимството и го блъсна
    • As
      asko
      0 0
      15:41, 27 авг 2018
      Г-н Хулиган, като сравните скоростта на триколката и автомобила, кой е бил пръв в кръговото, за да бъде проишествието такова? Това може да се случи на всеки, но не на всеки ще се случи, г-н Лисков да мине случайно и да се съдейсва, пак случайно, автомобила да си тръгне.
  • 4
    Ху
    Хулиган
    17 -7
    19:45, 25 авг 2018
    Как го блъсна? С вратата? Мерцедеса е вървял настрани! Гледай видеото очевидец от герб!
    • Оч
      Оч
      10 -5
      22:29, 25 авг 2018
      Нито съм от герб нито съм от БСП или която и да е друга партия, а случаен минувач и ми стана интересно че нямаше проверка за алкохол а новия ни началник на кат Харманли много обича дрегера и постоянно си спретва акции за алкохол, не го познавам този дядо но другото интересно за мен беше скоростната поява на лисков.
  • 5
    Ке
    Кенанския Маймун
    11 -5
    21:41, 25 авг 2018
    Главни маркуч на Мутристан пусна операция Съпунка
  • 6
    Tu
    Tu144
    10 -14
    21:47, 25 авг 2018
    Най-интересното е, че президента мълчи като женски... Виж коментара
    • Ке
      Кенанския Маймун
      15 -6
      21:57, 25 авг 2018
      За сметка на това Таня Захариева - половия орган на Гробарите от Форуком е като вентилатор :))
  • 7
    Ке
    Кенанския Маймун
    8 -5
    22:16, 25 авг 2018
    При нас в Америка , триколката не е МПС - не се иска книжка за да я караш , така че всички с триколки или инвалидни колички се движат по тротоарите и пресичат на пешеходните пътеки ....
    ....Не е разрешено с триколка да се движиш по шосе - паркинга пред къщата ти или пред мола или пешаходните зони не са шосета (за да съм по-ясен)
  • 8
    Ба
    бате Ж
    6 -3
    11:56, 26 авг 2018
    Герберастки номера!!!!
    Боко Пръднята банкенска знае,че скоро прокурор ще го гали по главата ,а не трима римски папи!!!
    Мястото му е при бай ставри в централния софийски,човека е строг,но справедлив!!!
    Там ******* ще му **** премиерското д* пе с вазелин!!!да не го боли...
  • 9
    Го
    Гост/Нерегистриран
    0 0
    10:55, 27 авг 2018
    НЕ ОБИЖДАЙ НА КЕНАНСКИ МАЙМУН, това да не е някое друго време да ни заплашваш. Хамерика нищо общо няма с Булгаристан, драги ми драскачо платен или не. Хората нямат доверие тук и затова и едните, и другите не вярват на много случващи се неща. На Запад само човек да стъпи на пътя и веднага шофьора спира, но там не е България. Оправете си вунящата страна, за да могат час по скоро да се завърнат завършили на запад и българия хора, а не да ми пробутват там разни ****** в САЩ да ни се изказват, кой бил тук ок, и навън е ок, дори не му четем, защото ако продължава, циганията и там ..., и идват, изкупуват на безценица, а не да ни занимават, кво толкова е, от мравката направиха слон, а не виждат колко неща има за оправяне в Хасково и много други градове, Кво му е на Кенана, преди 1989 100 хиляден град, с най-красивите и умни момичета в цяла България, а сега помия, а за другите градове, нямате си на идея как е там, но те не били по дребните, а едрите,. Първо се почва от дребното и се стига до едрото. . . Оставете бай Георги, явно за някои е започнал Народен съд . . . Умните удрят, малоумните оставят . . . Изкупуват ви в Болярово, изкупуват ви в Малево, ще започне и в града . . . състаряваща нация, както казва един виден юрист, кво ще стане като измрат (р.1936...)?, кой, децата на повечето им са в Щатите, за сведение на някои Софиянци придошли . .

Още новини

Последни новини