От х:

Днес в x:

Четирима от Харманли заместват Кайли Миноуг

Когато Coca-Cola дава шанс, той е голям. Нашите са най-близо до него в момента. Да ги подкрепим!

3-ко, Никс, Данеца и А.Р. имат реалния шанс да пеят заедно с Тайо Круз

Стъпка по стъпка Touch Down Records вървят към световната сцена. Четиримата нашенци Данчо, Здравко, Никс и Наско имат реалната възможност да снимат клип с Тайо Круз, но за това им трябва подкрепата на всички нас – харманлийци, както и на феновете им в страната и чужбина. Нашите момчета са на път да осъществят американската мечта в български вариант.


Тази година, благодарение на Coca-Cola, един от най-талантливите млади български изпълнители ще замести Kylie Minogue. Българският музикант ще има възможност да изпълни песента Higher заедно с Тайо Круз на концерта му в София. Събитието е част от традиционното турне Coca-Cola Happy Energy Tour и ще се състои в центъра на София на 21 септември. За престижното участие на една сцена с британския поп идол, който в момента е по върховете на класациите с новия си сингъл с David Guetta и Ludachris - Little Bad Girl, се борят  четирината харманлийци, които са вече хип-хоп сензация, лошото момиче на българския поп Лора Караджова и R’N’B принцесата Сантра. Победителят ще бъде избран с гласовете на феновете на www.coca-cola.bg.


По повод 125-та си годишнина Coca-Cola, комбинира с пристигането на чернокожия певец свой проект, чрез който дава шанс на млади изпълнители от страната ни. Coca-Cola предлага на нашите момчета да ги включи в проекта и те естествено приемат това сериозно предизвикателство, но и невероятна възможност да направят ексклузивен пробив на световната музикална сцена.


Проектът на Coca-Cola предвижда изпълнителите да направят кавър на хита на Тайо с Кайли Миноуг Higher. Музикален продуцент на проекта е Влади Ампов–Графа, в чието студио се направени записите. Трите нови версии на парчето могат да бъдат чути както на сайта www.coca-cola.bg, така и на честотите на радио The Voice.
За пръв път стъпваме в това студио и за пръв път работим с Графа, макар че от както се познаваме имаме уговорка, че ще направим нещо заедно, разказаха четиримата нашенци от Тъч Даун. Парчето, което изпяваме е много трудно, поне за нас, понеже ние сме рапъри и много хора мислеха, че няма да се справим с пеенето и вземането на високите тонове. Пеенето, за разлика от рапирането изисква гласови възможности, а песента е изпълнявана от адски добри, световно известни певци, обясняват момчетата от Тъч Даун. Те са на мнение, че са се представили невероятно добре в студиото, за което можете да се убедите сами като чуете техния вариант на Higher.


Буквално им скрихме шапката, тъй като всеобщото мнение бе, че пеенето ще ни затрудни. Факт е, че никой от нас четиримата няма музикално образование, никакво. Ние сме самоуки, слухари – чуваме нещо и го изпяваме, твърдят хип-хоп изпълнителите ни.


Всеки може да подкрепи Тъч Даун, като гласува за тях на www.coca-cola.com/music/bg_BG/portal2/meetTheBands.html.


Това е невероятен шанс за нас, признават 3-ко, Никс, Данеца и A.P. Самият факт – одобрението на представителите на Кока Кола, вече говори за успеха, който сме постигнали, дават си сметка нашите момчета.
Сега е ред на нас да им ударим по едно рамо, като не просто пуснем гласа си, но и направим така, че да убедим всичките си близки, познати и приятели в България и чужбина също да харесат Touch Down и да гласуват за тях.


Много пъти жителите на малко Харманли са демонстрирали готовността си да подкрепят своите таланти, които през последните години са много и навсякъде. А за Тъч Даун - кадърни са и пробиват сами

Валентина Димитрова, за Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини