От х:

Днес в x:

Пролетта "цъфна" върху ноктите на димитровградчанки

Нежните цветя върху ноктите са едни от най-предпочитаните

Пролетни цветя "разцъфтяха" върху маникюра на димитровградчанки, свикнали да се грижат за добрия вид на своите нокти. Декорации с нежни маргаритки са едни от най-предпочитаните сред жените, разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net маникюристката Красимира, която има свое студио на бул."Хр.Ботев" в Димитровград.

Тя се занимава с поддържането на ръце и нокти от три години, но вече е усвоила и най-големите тънкости на професията. Казва, че освен спокойствие е нужно и много въображение да рисуваш върху такова малко пространство като нокътя, но както всяко едно занимание и декорацията трябва да те привлича.

През този сезон освен цветята, димитровградчанки декорират върху ноктите си и други пролетни символи - калинки. Последните обаче, са нетрадиционни и се харесват на жени, които искат да се отличават от околните, допълва маникюристката. Независимо от фигурите, цената на един завършен маникюр е 10 лв.

Поредните цветя ще красят ръцете на клиентка
С наближаването на лятото жените предпочитат да привличат с ярки нокти в жълто, розово, зелено и синьо, твърди маникюристката
Още едно творение на Красимира

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини