От х:

Днес в x:

Фирма „отличник“ внесе 120 хил. в бюджета

Димитровградска фирма внесе най-много данък „печалба” по време на тазгодишната кампания, чийто краен срок бе 31 март. Дотогава се декларираха резултатите от стопанската дейност през миналата година и се внасяше дължимия корпоративен данък. 7 471 фирми от областта подадоха годишните си данъчни декларации в офиса на НАП в Хасково в срок, като 2 470 от тях предпочетоха електронните услуги на администрацията.

По интернет е подадена декларацията и на димитровградския рекордьор, с което дружеството си е спестило 1% от дължимия налог. Заедно с авансовите вноски направени през миналата година, фирмата е внесла общо 119 500 лв. Фирми от Хасково и Харманли допълват следващите места в призовата тройка по платен най-висок размер данък „печалба” в областта. И тритефирми работят в сферата на строителството.

Общо 5 644 384 лева са събраните корпоративни данъци за хазната от офиса на НАП в Хасково за първите три месеца на тази година. Сумата е със 120 хиляди лева повече в сравнение със същия период на миналата година.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини