От х:

Днес в x:

Кметът Иванов: Кандидатирам се пак, другите са недостойни

Николай Кючуков връчва на кмета Иванов подписката на Инициативния комитет

„Кандидатирам се отново за кмет на Хасково на изборите наесен. Моето желание беше да се оттегля след три мандата. Достойно и с уважение. За съжаление не ме разбраха и решиха да си отида оплют и обруган, неспособен да ръководя общината. Тези хора не са достойни да управляват този град. Затова ще се кандидатирам за нов мандат“.

Това заяви днес кметът Георги Иванов, след като Инициативен комитет му връчи подписката, с която заявяват подкрепата си за неговата кандидатура. Тя бе прочетена от общинския съветник Николай Кючуков, областен лидер на ВМРО-НИЕ. Заедно с него в сградата на администрацията пристигнаха общинските съветници д-р Анюта Лозева, Георги Майоров, Емил Георгиев, Светослава Георгиева. Сред инициаторите бяха още хаджи Снежана Гарабед, д-р Ирина Караманова, Данчо Райков и др.

Шест партии са подкрепили подписката, в нея са се включили и много почетни граждани на Хасково като Иван Чаушев, д-р Кокаличев, Георги Налбантов, Боян Боев, проф. Петкан Проданов, Снежана Гарабед.

Според инициативния комитет обективният поглед към изминалите три мандата показва забележимото преобразяване на Хасково – подобряване на инфраструктурата, грижа за чистотата в града, опазването на околната среда, условия за отдих, култура и спорт.

40 известни граждани на Хасково са сложили подписа си под документа.

Думите на кмета в първо лице и първи реакции сред гражданите на новината за кандидатирането му, вижте в нашия видеорепортаж.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини