От х:

Днес в x:

Гълъбовец се нацепи в БМВ, карало му много бързо

Асен гледа невярващо

22 годишният Асен Георгиев от Гълъбово сътвори зрелищна катастрофа на кръстовището на бул „Съединение“ и бул Васил Левски в късния следобед днес. Претъпканият му Фолксваген Голф отне предимство и се вряза странично в БМВ-то на 23 годишния Мирослав Савчев от село Малево, при опит за ляв завой. За щастие никой от общо 6-та участници в инцидента не бе пострадал. Макар и ударено във вратите, БМВ-то бе в значително по-добро състояние в сравнение с разнебитената предница на Голф. И двете коли обаче успяха да се отместят на собствен ход. Обясненията на гълъбовеца за инцидента разсмяха пристигналите полицаи, и вбесиха приятели на Мирослав от Хасково.

Асен се спускал по „Левски“ заедно с баджанака, сестрата и роднина с малко детенце. Трябвало да отидат в болницата на свиждане на тяхна близка. На кръстовището със Съединение обаче, автомобилът завил точно в противоположната посока, вляво към ЖП Надлеза. „ Не стига че ми взе предимството ами и гледаше в другата посока“ разярено обясняваше Мирослав, невярващо гледайки изкривеното БМВ, модел Е-46. „Ще ги съдя“ пенеше се малевецът.

„Той караше много бързо бе бате, много бързо. Както карах и завивах и той изникна пред мен, много бързо“ нареждаше Асен. Че гълъбовецът не бил адекватен на ситуацията свидетелствали и първите му думи след катастрофата към Мирослав-що минаваш на червено?

За движещите се по една улица коли светофарите са били зелени и в двете посоки. БМВ-то е с предимство в движението си направо пред завиващия наляво Голф.

И двамата водачи не са употребили алкохол.

Г.Христов

БМВ-то бе ударено странично но се оттърва само с огънати врати
Водачът на "бавареца" Мирослав Савчев не можеше да повярва че има такива шофьори
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини