От х:

Днес в x:

Ретро клубът с нов председател, Кирил Николаев-почетен

Кирил Николаев остава в ръководството като почетен председател

Членовете на ретро клуб Хасково ще избират нов председател. Настоящият шеф Кирил Николаев се оттегля от поста и ще остане в организацията като почетен председател. Кандидатите за неговото място още не са ясни.

Отчетно-изборното събрание е насрочено на 9 февруари. Ретро маниаците ще се съберат в бистрото на картинг пистата в 19.00 часа. Освен гласуване за нов шеф, дневният ред включва и приемане на нови членове. Мераклиите да се влеят в стройните редиците на почитателите на стари возила са 12. Двама от тях са от Пловдив, останалите от Хасково и Димитровград. С тях членовете на клуба ще станат 37, а колите, които ще разнасят славата му, над 50. Организацията е отворена за нови членове и съмишленици, независимо дали те са собственици на стар автомобил.

След събранието клубът ще започне подготовката за поредния ретро рейсинг в областния град. Състезанието ще се проведе на 26 март.

Ретро клуб -Хасково бе учреден през 2006 година. За председател тогава бе избран Кирил Николаев, а за секретар Александър Киримов.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини