От х:

Днес в x:

Тодор Караиванов е новият шеф на митницата в Свиленград

Новият шеф на свиленградската митница Тодор Караиванов

Със заповед на директора на Агенция „Митници" Тодор Караиванов е назначен за началник на Митница Свиленград, съобщиха от ведомството.
Той има 14-годишен стаж на бариерата и е заемал длъжностите „митнически инспектор", „началник сектор" и „началник отдел". Има над 20 успешно завършени квалификационни курса в областта на митническото разследване и разузнаване (включително стоки с двойна употреба, защита правата на интелектуалната собственост, анализ на риска и др.), както и в областта на управлението и модернизирането на митническата администрация.
Тодор Караиванов е носител на редица професионални отличия. Награден е с грамота на Световната митническа организация (2005 г) за активната му работа срещу митническите измами. През 2008 г. получава статуетка „Държавен служител със съществен принос в закрилата на интелектуалната собственост" - отличие на музикалната, филмовата и софтуерната индустрия в България.
Владее английски и руски. Завършил е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски", магистър по математика и информатика. Женен с едно дете.
Назначението е крайната фаза на проведен конкурс за началник на митницата в Свиленград.

Haskovo.net

 



 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини