От х:

Днес в x:

Семейство с две деца пренася хероин за 5 млн. лв.

Семейство от Свиленград – 34-годишен мъж и 32-годишната му съпруга, както и 33-годишен от Хасково, са арестувани за незаконен трафик на хероин за близо 5 милиона лева.

Наркотикът е задържан от митническите инспектори на "Капитан Андреево" при проверка на личен багаж в лек автомобил, съобщават от агенция "Митници". По метода „анализ на риска" за проверка е селектиран автомобил, влизащ у нас от Турция. Колата "Нисан Патрол" е с българска регистрация и в нея пътувало семейството от Свиленград, заедно с двете си деца - на 4 и 8 години. При щателната митническа проверка на превозвания багаж сред перилни препарати, портокали, тоалетна хартия и други стоки, в три тенекии с черни маслини, под маслините се открити общо 52 увити в черно тиксо пакета, съдържащи прахообразно вещество. При полеви наркотест веществото е дало положителна проба за хероин. По предварителни данни пакетите с наркотичното вещество са с тегло 26,950 кг., а стойността им по цени за нуждите на съдопроизводството е близо 5 000 000 лева.

Уведомени са органите на МВР в Хасково. Вследствие на своевременни оперативни действия на БОП Хасково и РУ "Полиция" Свиленград е задържан още един български гражданин на 33 години от гр.Хасково съпричастен към случая.

Подробности по-късно.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини