От х:

Днес в x:

На ул."Ем.Станев" газят кал, общината: взехме мерки

Калта по улицата е измита, следи личат само по тротоара

Товарни камиони, извозващи изкопен материал са окаляли сериозно улица "Емилиян Станев" в Димитровград, жалваха се живеещи в блокове с номера 6 и 8. Събота и неделя в близост до жп линията, строителна фирма, подизпълнител на "Асталди" е работила по изграждането на скоростната ЖП отсечка, минаваща през Димитровград.

"Товарните коли са преминавали през ул. "Емилиян Станев" без да имат нужното разрешение, коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net зам.кметът Христо Колев.

По думите му, още в понеделник работата на строителите е била спряна. "Изпратихме полиция и проверихме как стои въпроса с разрешителното, каза Колев. "Товарните камиони си имат определен маршрут и той не е по ул."Емилиян Станев", категоричен бе зам.кметът. Той припомни, че е забрането движението на такава техника по градските улици.

Зам. кметът допълни, че се обмисля вариант да бъде поставен насип върху черния път, където преминават товарните возила. След разговор с подизпълнителят на "Асталди", разкаляната улица е била измита, коментира още Колев.

Черният път, по които са минавали камионите вероятно ще бъде затапен
Живеещ в съседен блок, твърди че камиони с кални гуми не са минавали по "Ем.Станев" вчера и днес

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини