От х:

Днес в x:

10 футболисти на проба във ФК "Димитровград 1947"

Треньорът Митко Добрев събра футболистите на стадиона днес

Предсезонна подготовка започна ФК "Димитровград 1947" днес. 23 -ма футболисти излязоха на терена под ръководството на треньора Митко Добрев. Сред тях има 10 нови попълнения, коментира Добрев. Това са вратарят Петър Александров, завърнал се от Англия, сливенският полузащитник Кристиян Митев, Саид Саид, играл в Харманли. И още - юношата от ЦСКА Георги Димитров, Емил Стоев от "Видима"-Раковски, Христо Запрянов, играл в отбора на Стамболово и др. На други двама футболисти от "Спартак"-Пловдив също ще бъде направена проба, не скри старши треньорът. До десетина дни ще стана ясни играчите, оставащи в местния тим.

Димитровградските футболисти ще участват и в няколко контроли преди началото на пролетния полусезон. Първата е 29 януари с "Ботев"-Пловдив, която ще се играе на стадион "Миньор" от 14.00 часа. На 2 и 5 февруари нашите момчета ще се срещнат и с отборите на "Арда" -Кърджали и "Хеброс"-Харманли. С"Локо "-Пловдив местния тим ще рита на едни терен на 18 февруари, срещата ще е в Пловдив.

Във временното класиране на Югоизточната В група "Димитровград 1947" е 12-то място. Митко Добрев припомни, че целта е отбора да попадне в шестицата, което е постижимо през новия сезон .

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини