От х:

Днес в x:

Продават развалени кроасани в Хасково

Хасковски стол продава развалени кроасани и негоден мармалад, алармират от здравната инспекция. Оттам обаче така и не съобщават името на обекта, където се предлагат калпавите храни. Едно от обясненията е, че наложения акт може да падне в съда и тогава обекта е чист като сълза.

Иначе инспекторите на РИОКОЗ са открили при рутинна проверка 91 броя кроасани със значително превишен срок на годност. Отделно, няколко килограма мармалад. Стоката е иззета и унищожена. Заведението е глобено.

Това е третия случай на негодни храни само в рамките на седмица. По рано през месеца пък, половин тон хранителни продукти с изтекъл срок на годност бяха открити в стола на училище. Освен наложената глоба, другото последствие бе че директорката днес подаде оставка.

Магазин неправомерно е разширил асортимента си, отчитат още от Здравната инспекция. Собственик на обект от хасковско се изтарикатил заедно с хранителни и нехранителни стоки да продава кюфтета и кебапчета. Естествено без условия да ги приготвя и съхранява.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини