От х:

Днес в x:

Преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Тракия 21 век"

ГЕРБ в сезона на есенния отстрел - под това заглавие на първа страница открива броя си от днес вестник "Тракия 21 век". На цели две страници 6 и 7 седмичникът прави анализ и коментар на ситуацията в местната структура на управляващата партия и търси мнението на областния координатор Иван Петров и кмета на общината Стефан Димитров.

Монументалните пана в Димитровград признати за паметници, пише на 4 стр. седмичника. Четирима експерти от СБХ оцениха високо художествената им стойност.

Хранят 155 бедни без пари, дописката е за стартиралата в Димитровград Социална трапезария. Храната се раздава по пенсионерските клубове в града навреме, установила репортерска проверка на "Тракия 21 век".

Майка вика полиция в Спешна помощ - историята на димитровградчанката Десислава Георгиева, на чието дете медицинска сестра отказа инжекция в Спешна помощ четем на 5 страница. Пак от там научаваме, че засега болницата в Димитровград се въздържа от внасяне на съдебен иск срещу Здравната каса.

Наливат 119 бона за ремонт на стадион "Миньор" информира още "Тракия 21 век" в новия си брой. 90 000 отпуска спортното министерство, останалите осигурява общината. Пак на спортната страница четем, че Валентин Йорданов открива новата борцова зала. Според зам. кметът Красимир Минев това ще стане официално на 27 ноември тази година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини