От х:

Днес в x:

Сеч на курсисти на първия изпит с видеокамери

18 годишния Александър Борисов гледа стреснато монтирането на видеокамерата. Оказа се, че имало защо

Късата сламка изтеглиха изпитваните за шофьори днес. За първи път курсистите полагаха практическия изпит под непрекъснато видеонаблюдение, след влизането в сила на поправките в закона. Първите резултати бяха 2 от 2 скъсани.

„Изпитващите ще са по-строги защото и тях ще ги снимат“ потреперваха от притеснение Яна и Азел. Девойчетата иначе бяха перфектно издокарани за пред камера, но самочувствието им го нямаше никакво. Признаха че и без това не се чувстват добре по хасковските улици, а сега ще трябва да внимават и с по-строги инструктори. Очакваното лобно място е кръстовището до зеленчуковия пазар. Там било „пълна каша“.

Стартът на първия изпит с видеокамери

Късата клечка да бъде първия изпитван пред камера от 31 курсисти, изтегли Александър Борисов от Димитровград. Веднага след края на изпита, резултатът можеше да се прочете по лицето на инструктора му Ради Радев. „Безумие са тези камери. Поне 30 % от грешките идват заради тях“. „Скъсаха ме. Отнех предимство, загасна ми колата на два пъти,не се преустроих навреме. Досега не бях правил така“ съкрушен бе Сашо. Призна че се притеснявал и заради изпитващия и заради камерата. Утешението му бе, че и след него продължиха да падат глави на кандидат-шофьори. Интересното бе, че жените се справиха доста по добре и повсеместно издържаха. Курсистката на Вальо Пашов, Зорница Вълчева пък не допусна нито една грешчица и шашна дори и изпитващия. За разлика от тинейджърското мнозинство, 30 годишната дама въобще не и припука ни за камери ни за стресирани от камери изпитващи.

Спасително вкопчени във волана, курсистите с боязън гледат всевиждащото око
Зорница Вълчева се настани без притеснение на шофьорското място и успя

За вълненията на кандидат-шофьорите пред камера, вижте повече в нашия видеорепортаж.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини