От х:

Днес в x:

Юношите на ФК "Димитровград" 1947 правят равен с Хасково

При резултат 2:2 приключи първия мач за юношите старша възраст на ФК "Димитровград" 1947 срещу връстниците им от Хасково. С по-добра игра и много положения възпитаниците на ст. треньора Тодор Манев заслужено се оттеглиха на почивката с гол преднина отбелязан от Антон Колев. Младия нападател има зад гърба си и няколко двубоя за мъжкия отбор на ФК "Димитровград" 1947 като в дебюта си при мъжете миналия сезон отбеляза хеттрик.

С равностойна игра започна второто полувреме на двубоя, но при един корнер десния бек на димитровградчани отбеляза гол с глава във вратата на хасковлии. Този втори гол сякаш отпусна нашите момчета и четвърт час преди края на мача гостите върнах а едно попадение след изпълнение на ъглов удар. Малко преди края на мача след нарушение в наказателното ни поле извършено от Иван Жеков гостите получиха право за изпълнение на единадесет метров наказателен удар и не пропуснаха да отбележат.

На 17-ти момчетата гостуват на ФК "Локо-09" - Пловдив, а на 25-ти от 11:00ч приемат ФК "Родопа-1927" 92 - Смолян на стадион "Раковски".

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини