От х:

Днес в x:

Супершоу на картинг пистата днес, щастливец ще си тръгне с награда - БМВ

Тази вечер на картинг пистата край Хасково ще се тегли томболата, чиято награда е БМВ 320 бензин. Голямата печалба е за 5-ия рожден ден на пистата. В томболата ще участват всички зрители, които са си купили билети за шоуто днес. Атракцията е част от празничната програма за дните на Хасково.

През целия ден там ще има свободни тренировки, състезанията започват в 19 часа, уточни шефът на картинг пистата Иван Бакърджиев. Много пилоти са заявили участие, сред тях е и известният Владимир Арабаджиев. Днес той трябваше да е в Монца за участие предварителния етап на Формула 1, но по една или друга причина е предпочел състезанията в Хасково. Хасковските състезатели са двама – Мартин Бакърджиев и Виктор Филипов.

След стартовете с картове започва същинската празнична програма. Предвидено е Дрифт шоу, организирано от националната федерация по дрифт. Специално за гостите дрифт маниаците ще се пробват да изравнят рекорд на Гинес - тандем с 6 коли. Вместо обичайните две, в завоите ще влизат едновременно по 6 коли, което е повече от рискована маневра.

Водещи на шоуто ще бъдат Румънеца и Енчев с техния балет. Още томболи и награди ще ощастливяват присъстващите.

Haskovo.net ще ви предложи видеорепортаж от шоуто.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини