От х:

Днес в x:

Тимът на зам.кмета Минев на крачка от волейболна победа

Снимка на участниците в турнира

 Финалите на турнира по плажен волейбол за фирми от Димитровград се играха днес в късния следобед на плувния басейн в града. След оспорвана битка на първо място се класира волейболен клуб "Раковски", в който участваха изявени имена на спортни дейци и бивши състезатели от града като Петър Ташев и Иван Николов.Те победиха с 2:0 гейма отбора на "Бедни и богати" в който игра зам.кмета Красимир Минев.

На трето място се класира отборът на димитровградската полиция, който победи волейболистите на "Неохим"1", които останаха четвърти. Грамотите на отборите след финала връчи общинския съветник Динко Драгиев.

Утре от 17.30 часа на басейна отново има насрочени срещи по плажен волейбол между юношески отбори от града. те ще се формират на място преди състезанията, казаха от общината.В четвъртък пак на същото място ще има надпревара  по скокове във вода, с което плувното лято ще бъде закрито.

Спортната програма за празниците на Димитровград продължават в петък и събота с тенис за деца на димитровградските кортове. В неделя, 12 септември е последната проява в богатата програма. От 9 часа в двора на Езикова гимназия "Иван Богоров" ще се играе стрийтбол за деца и любители.

Момент от срещите по волейбол

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини