От х:

Днес в x:

24-годишна дама оглави ВМРО-НИЕ в Димитровград

Деница Жекова застана начело на ВМРО-НИЕ в Димитровград

24-годишната Деница Жекова бе избрана за председател на димитровградската структура на ВМРО-НИЕ на учредително събрание тази вечер. 15 души се включиха в редиците на новоучредената организация на партията тук. Заместник на Деница Жекова стана Денислав Тодоров, а секретарското място бе поверено на Даниела Тилева.

Специално за събранието в Димитровград дойде и лидерът на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов, който бе придружават от областният председател Николай Кючуков. Регионалният шеф коментира пред журналисти, че през последните три години в Димитровград не е имало огранизация на ВМРО. След местния вот през 2007 година структурата на воеводите е спряла да работи и се разпаднала, добави той. "Нашата организация не желае да заема определено място в политическия спектър и да бъде определяната като център, дясно или ляво", заяви лидерът на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов. По думите му в редиците на новата партия има място за всички читави хора. Атанасов бе категоричен, че има нужда от парии на местно ниво, тъй като те решават проблемите на обикновения човек.

Партията на Атанасов все още бистри стратегията си по отношние на местните избори догодина и не е ясно дали ще се яви самостоятелно или ще се коалира.

Т.Милева

Петко Атанасов сред част от членовете на партията в Димитровград
Лидерът на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини