От х:

Днес в x:

Каолин разцепи Меричлери. Град и виелица удариха Черноконево. Преглед на печата

Каолин разцепи Меричлери, пише в голямо заглавие над главата днес в „Хасковска Марица”. Темата е разработена на 4 страница. Двама бивши кметове оглавиха протестите, допълва изданието. Продан Проданов бил на митинга в защита на Каолин и кариерата, а Танко Русев – на протеста срещу концесионера.

Град и виелица удариха „Черноконево”, друг акцент от първа страница. Стихията вилняла снощи в димитровградския квартал, щетите щели да се оценяват днес.

Препълниха паркингите на Е-80 заради забраната, пише още на първа страница. Става дума за тировете, които бяха спирани от движение в следобедните часове.

Харманли виси с 3.2 млн. дългове, акцентира вестникът на 2 страница. Борчовете станали ясни на сесията на местния парламент. Повечето от задълженията били от забавени плащания по оперативните програми.

Митничари измислиха нова далавера на Капитан Андреево, водещо заглавие на 3 страница. Схемата била следната – на терминала за контрол на товарни автомобили се завишавало теглото им. Това водело до последваща проверка, която бавела преминаването през ГКПП. Срещу подходяща сума нещата ставали по-бързо.

Сектите купуват душите на хората, това казва в интервю на 5 страница тополовградският отец Иван Янчев.

Хеброс изтегли късата клечка на жребия за В група, пише в акцента на спортната страница. Харманлийци откриват сезона с тежък мач с Марица в Пловдив на 15 август.

10 хиляди драха гърла с Андреа и Галена на Ямача, водещо заглавие от последната страница на вестника. Става дума за концерта на Пайнер на Ямача в петък.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини