От х:

Днес в x:

Запорираха ягуара на хасковлия. Луда спекула с имоти около аутобана. Преглед на печата

Запорираха ягуара на хасковлия, пише в челно заглавие на първа страница „Новинар юг”. Автомобилът е с наложена мярка от местното данъчно. Името на собственика не се съобщава. Той продължавал да си кара луксозната кола, но не можел да я продава. Даден му е 15-дневен срок да плати няколкото хиляди лева, които дължи за патентен данък.

За месец сме в отпуск, връщаме се със сайт, съобщава още от първа страница изданието. Вестникът няма да излиза целия август, но на 1 септември ще стартира и сайт.

Успех, колеги!

Съдия изпълнител вади на тезгяха „Шарапаните”, заглавие над главата в броя. Става дума за най-атрактивния имот на Цигарената фабрика, който е обявен за продажба. Според юристи обаче земята под сградата е на община Минерални бани.

7 деца осиновени, 3600 семейства чакат, акцент от втора страница. С 400 са се увеличили през последните два месеца семейните двойки, които искат да осиновят сираче.

Повече жени на улицата, друго заглавие от страницата. Слабият пол по-често остава без работа, показват данните от службата по заетостта.

„Димитровград” наказа „Ботев” 2:0, водещо заглаве от спортната страница. Тимът от Гълъбово можело да падне и с повече, но съдийската тройка от Хасково го пазела.

Запрянов: Местим „Форум” в „Лицо”, стига интриги, интервю с шефа на галериите на 6 страница. На съседната 7-а – с шефа на дружеството на художниците Симеон Тодев. Той пък казва: Градската е галерия, другото са зали. Градската е галерията, в която работи Симеон Тодев, разбира се. „Форум” пък е зала.

Луда спекула с имоти около аутобана, пише в заглавие над главата „Хасковска Марица”. Големите вериги бензиностанции се сдобили с имоти около трасето на автомагистрала „Марица”.

123 семейства на опашка за сираче в Хасково, друг акцент от първа страница.

Заловиха 18-годишен от Козлец в далавера с винетки, пише още на страницата. Гранични полицаи спипали вчера следобед младежа, който решил да заработи някой лев на Капитан Андреево.

Голямото интервю в броя е с Мартин Захариев, издател на „Плейбой” в България. Заглавието е „Повечето наши красавици стават жертва на собствената си хубост”.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини