От х:

Днес в x:

Парис Хилтън занесе марихуана и на Корсика

Холивудската звезда Парис Хилтън беше задържана за кратко в Корсика, след като специално обучени кучета подушили марихуана в багажа й, съобщи в. "Корс матен", цитиран от Франс прес.

Служители на летището във Фигари намерили един грам марихуана в чантата на Хилтън, която минавала транзитно през френския остров с частен самолет в петък. Тя била задържана за разпит и освободена 30 минути по-късно, пише вестникът, цитиран от БТА.

В информацията се уточнява, че Хилтън пътувала заедно с личности, близки до властите на Малайзия, от Париж за Порто-Серно в Сардиния.

В постинг на сайта TwitLonger вчера Хилтън написа: "Искам да сложа край на тези слухове. Приказките, че съм била арестувана, са напълно лъжливи. Прекарвам най-добрата ваканция в живота си".

По-рано този месец холивудската звезда беше арестувана в Южна Африка по подозрение за притежаване на марихуана, но беше освободена без да й бъдат повдигнати обвинения. Хилтън беше задържана в южноафриканския град Порт Елизабет след четвъртфиналната среща от Световното първенство по футбол между отборите на Холандия и Бразилия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини