От х:

Днес в x:

Паяк скъса кабели и избяга

Общински паяк гледа стореното от "колега". Колите по улицата пък се чудеха как да преминат

Общински паяк натоварен с неправилно паркиран автомобил разкъса електрически кабели на улица "К. Симитчиев", непосредствено до мястото за репатрирани автомобили пред площадка "Спартак". Според таксиметровите шофьори от близката стоянка, паяка незабавно се е изнесъл, за да не бъде сниман и зарязал висящите кабели над улицата. Думите им бяха потвърдени и от минувачи, според които возилото се е връщало с „плячката“ си. След инцидента обаче, паякът се е отказал да разтоварва арестувания автомобил и изчезнал в друга посока.

В резултат се създаде опашка от спускащи се по улица "К. Симитчиев" автомобили. ВиК-техници, бързащи за авария, първи се сблъскаха с проблема. Шофьорите нямаха представа доколко опасни са висящите кабели. Според едни това били жиците захранващи инсталираните пред площадката видеокамери. Никой обаче не пожела да рискува. След сочни благословии, един от тях намери примитивен но ефективен начин-жиците бяха вдигнати с лопата, докато колоната мине под кабелите. От изобретателността се възползва и полицейска патрулка, случайно преминаваща през мястото.

От ръководството на общинска полиция, на когото принадлежат паяците, не знаеха за инцидента. Обещаха незабавно разследване на случая.

Г.Христов

Лопатата на ВиК реши временно проблема

4 часа по-късно/15.30/ проблема още не бе отстранен
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини