От х:

Днес в x:

Двама с две нули на миниматурите. Отровни пчели нахапаха хасковлии. Преглед на печата

Строят АЕЦ в Ивайловград, пише в голямо заглавие над главата „Хасковска Марица”. Авангардната идея била лансирана на кръгла маса с бивши шефове на атомната централа в Козлодуй.

Отровни пчели нахапаха хасковлии, пише в другия акцент на първа страница. Десетки нажилени били приети в Спешното, но без усложнения.

Фирми мамят с дърва за огрев, пише още на страницата. От измамите се оплакали потърпевши, които установили, че са ги метнали с количеството.

Тютюнджии на протест, искат си парите, пише в акцента на втора страница. Темата е петъчният протест на производители край Е-80.

Борят корупцията с нова система – чело на 3 страница. Нов модул на „Пътни такси и разрешителни” вдигнал приходите на границата. Освени тегло, размери, габарит, системата отчитала и валидността на винетките.

Двама с две нули на миниматурите, пише в акцент над главата в броя си днес „Новинар юг”. При отварянето на пликовете проверяващите установили, че седмокласниците са играли истинско тото с отговорите в теста.

Секачи поломиха училище, пише в другия акцент на първа страница. Става дума за школото в Сърница. Там били настанени 30 ромски фамилии дървосекачи и те оглозгали всичко.

Тютюнопроизводителите готови на гладна стачка, отбелязва петъчния протест на земеделците изданието. Текстът е чело на 2 страница.

Трупаш глоби към КАТ, НАП ти продава колата, акцент от 3 страница. Данъчните вече щели да продават автомобилите на шофьори, които не са си платили глобите. Става дума обаче за натрупани суми над 1000 лв., каквито в Хасково няма, успокоява изданието.

Лавчев набърква родата си в рекет, доктор го дъни. Под това заглавие вестникът описва бързия процес в края на миналата седмица, в който бе осъден на 7 години затвор бившият зам. генерален директор на НВМС Леонид Лавчев.

Слагаш климатик, ако входът ти разреши, заглавие от 6 страница. В обширния материал се разглеждат проблемите с етажната собственост.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини