От х:

Днес в x:

Роднини блокираха улица заради бала на ПМГ

Близо два часа улицата, на която се намира ПМГ "Иван Вазов" в Димитровград, остана блокирана от роднини на абитуриенти, зрители и скъпи возила. Първите се надпреварваха да снимат своите деца с камери и фотоапарати докато те пристигаха пред гимназията с джипове и луксозни коли. Дванайсетокласниците се събраха на стълбите пред ПМГ и се смесиха с тълпата. Абитуриенската вечер на гимназията постави финала на празниците на випуск 2010. И като за финал всичко беше на ниво. Девойките показаха тоалети последна мода, като наблегнаха на рокли по тялото и обемните коси. И момчетата бяха заложили на класическите костюми и прически. Цветовете варираха от златисто, през пепел от рози, до тюркоазено, лилаво и сиво.

Лилавото бе предпочитания цвят от абитуриентките на ПМГ

78 зрелостници завършват тази година ПМГ "Иван Вазов" в Димитровград. Част от тях са решили да продължат образованието си в чужбина, други ще поемат към големите градове.

Тази вечер усмивките не слязоха от лицата на младите хора, някои дори позираха като фотомодели пред обективите на близките

Между празнуващите днес бе и председателката на Общинския съвет Катя Чалъкова, която преди да заеме поста бе преподавател в училището. Първата дама на местния парламент се сля с абитуриентите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини