От х:

Днес в x:

Партийно-полицейска връзка във фен клуба на Гунди

Генерал Янев и Стоян Стоянов бяха видните гости на основаването

Шефът на народната милиция в Хасково в продължение на десетилетия, ген. Владимир Янев и хасковския шеф на народната партия БКП Стоян Стоянов, бяха най-видните гости на снощното основаване на фен клуб на Гунди. В голямата зала на бившето НТС се събраха само 30-ина левскари от уж „левскарския“ град Хасково. По инициатива на футболния човек Митко Димитров, вчера трябваше с гръм и трясък да бъде посят едва втория в страната фен клуб на легендата на сините Георги Аспарухов. Очакваха се като гости Борислав Михайлов, Иван Вуцов и останалите силни лица на българския футбол. Вместо това побелели почитатели едва скърпиха милиционерски взвод за сбирката. Както е известно, отборът на Георги Аспарухов Левски-Спартак се броеше за ведомствен на милицията. И на партията както личи от снимките. 

Инициатор на добрата идея бе 61 годишния хасковлия Христо Иванов. Той бе подготвил няколко десетки ДВД-та с кадри от играта на Гунди които трябваше да бъдат разпространени сред стотиците почитатели на Левски. Човекът се притесняваше че няма да стигнат и бе готов със заявка за още. Оказа се, че останаха.

Цесекарят Кичековбаща на син фен-клуб

Въпреки това оптимизмът при основателите остана. „Важното е че вече имаме клуб, който тепърва ще набира популярност“ категорични бяха Митко Димитров и синята легенда Сашо Костов. Зевзеците обаче не пропуснаха да ги опонират, че част от основателите са върли цесекари като бившия президент ФК „Хасково“ Данчо Кичеков. Затова и сините фенове да набирали последователи за каузата Гунди, измежду привържениците на армейците.

Г.Христов

30-тина левскари събра каузата Гунди
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини