От х:

Днес в x:

8 °C

Парко съди ЦСКА. Овчар млати дознател. Преглед на печата

Свиленградският бизнесмен Павлин Паришев ще съди ЦСКА, съобщава „Хасковска Марица”. Искът щял да бъде за 21 хиляди лева, колкото му дължал червеният тим за едноседмичния си лагер край границата.

EVN затваря гробницата в Александрово, пише “Хасковска Марица” в другия акцент на първа страница.Музеят ще затвори врати на 10 май за планов ремонт на електроинсталацията.

„Хисаря” с нов зеленчуков пазар, пише още на първа страница. Той ще бъде изграден до края на месеца, средствата одобрени.

Хапваме австралийско агнешко за Гергьовден, акцентира вестникът на втора страница. Българската мръвка се изнасяла за съседна Гърция, където са в дълбока и мрачна криза, та затова ни изяждат агнешкото. Ние ще ръфаме австралийско и новозеландско.

Карат майки да връщат детски, акцент от 3 страница. Държавата си иска 240-те лева, плащани през втората година на детето, ако то е било записано в ясла.

Съветник си търси копютъра от полицията, пише още на страницата. Георги Майоров предал техниката, за да оневини сина си, който бе обвинен в изнудване на малолетна. Сега пък не може да си я прибере.

Седмокласниците задължително на изпит, казва в интервю за изданието шефът на образователния инспекторат в Хасково Иван Панайотов. На 4 страница.

Овчар  млати дознател, пише в заглавие над главата в „Новинар юг”. Разследващият полицай е Николай Койчев, а пастирът – Валентин Вангелов, и двамата от Ивайловград. Всъщност в текста става ясно, че са се млатили взаимно. От ОДП предпазливо коментират, че не могат да кажат кой е крив и кой – прав.

НОИ си иска 2500 лв. от майка, пише в другия акцент на първа страница. Изданието развива темата, която нашумя вчера – майките, чиито деца са били в ясли, трябва да връщат парите. Конкретният случай, цитиран във вестника, е с Петя Янкова, който трябва да възстанови два бона и половина. Тя ще оспорва в съда.

Географията пак хит за втората матура, акцент от втора страница. Над половината зрелостници в областта са избрали този предмет.

За гергьовден – и афганистанско агнешко, допълва изданието по темата за предстоящите празници.

Какво като е афганистанско. Ще го прекараме и него.

Младоженец си вкара автогол в Созопол, пише на спортната страница. Не търсете метафора, автоголът е истински. Става дума за защитника на „Димитровград” Георги Петков.

Часовник менте води Гунди в хасковска фамилия – разказ по спомени за синята легенда в Хасково – на 7 страница.

Днес пък Иван Вуцов идва в града, за да основе фен клуб на Гунди. Текстът е на 12 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини