От х:

Днес в x:

Полицаи стрелят по сводник пред деца. 800 йеховисти обсадиха „Дружба”. Преглед на печата

Пистолетна стрелба при задържането на сводник в парк „Мадара” пред погледите на майки с деца, информира „Хасковска Марица”. При зрелищната акция е арестуван 43-годишен, днес в съда вероятно ще се гледа мярката му за неотклонение.

800 йеховисти обсадиха зала „Дружба”, пише в другия акцент на първа страница в изданието. Вечно подозираните в сектантство си провели сбирката, необезпокоявани от никого.

Георги Димитров с ВМРО срещу Турция, акцент от втора страница. Бившият депутат от Атака бил представител на телевизия Скат на акцията по събиране на подписи срещу членството на южната ни съседка в ЕС.

Мъж, скрит в одеало, пробва за 8-и път бягство в Гърция, пише в челен материал на трета страница. 33-годишният задържан е от село Крепост.

500 честват Мохамед в Бизнесцентъра, пише още на страницата. В неделя ще се отбелязват 1400 години от рождението на пророка, очакват се много вярващи да напълнят залата.

Уволнени митничари готови да говорят пред ДАНС, заглавие на обширен материал на 4 страница. Бившите служители дават примери за семейственост и конфликт на интереси в митницата.

Пешка Манева между Нора на Ибсен и застаряваща Жулиета на Капон. Очерк за актрисата на стр. 5.

ВАС: Марашев невинен за 24 млн. лв. акциз на Гювен, акцентира в заглавие над главата „Новинар юг”. Бившият шеф на митницата в Свиленград възстановен на поста от Върховния административен съд. Той бе уволнен дисциплинарно през 2008-а за неправомерно върнат акциз на фирма „Братя Василеви”, контролирана по онова време от Фуат Гювен.

Вулкан блокира 11 хасковлии в Прага, друг акцент от първа страница в „Новинар юг”. Заради отменените полети по неволя в странство останали 11 от Хасково, преброява изданието.

Областният Данев гаси пожар в ГЕРБ Маджарово, пише във водещия материал на втора страница. Там хората на премиера се цепели и губернаторът пристигнал с тъмно БМВ да ги помирява.

Мошеници нахлуват пак у дядо, арестуват ги, акцент от криминалната страница. Цигани калайджии, които преди 6 месеца пробвали да изиграят 82-годишен дядо от свиленградското село Студена, пак нахлули в дома му. Докато го замаявали, че ще му сменят олуците, съседи се обадили в полицията.

10 от „Георги Кирков” с актове, нямат паркинг, пише още на страницата. Хората си намерили колите, накичени с актове, а там няма знак „Спирането забранено”. От полицията ги съветват да се оплачат в полицията.

„Мечките” №2 по силов трибой в България, акцент от спортната страница. Юношите на треньора Живко Архондев напълнили кошницата с медали на републиканското.

Похитители поят отвлечен с ракия, разказ за похитения миналата година инвалид Руси Русев от Стамболийски. Делото срещу Антон Божиков Белия приключи миналата седмица със споразумение.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини