От х:

Днес в x:

Михаела Петрова с първата си книга в Хасково

Тони Койчева, Михаела Петрова и Кремена Станилова (отляво надясно)

Не давам отговори, споделям своите търсения. Не предлагам готови клишета, а поставям въпроси. Това довери Михаела Петрова за книгата си „Секс, любов и други глаголи” пред свои почитатели в клуб „Салса ред” тази вечер. Предимно дамската аудитория прие възторжено смелите изказвания на авторката за секса, любовта, брака – теми, които тя безцеремонно разнищва и в дебютната си книга.

В един момент усетих, че да знаеш, не означава да можеш. С тази книга исках да вляза по-дълбоко в емоциите и то през езика на лайфстайл списанията, защото те се четат по-лесно, сподели още Михаела Петрова. Четивото събира нейните статии в различни светски издание,писани в продължение на 6 години.

Във всяка ситуация жената трябва да влиза в различна роля. Сменяш ситуацията, сменяш и ролята – на майка, на шефка... Трябва да приемаш живота като игра, посъветва журналистката.

Наред с откровенията около първата й книга тя сподели с присъстващите и късчета от историите в тази, която дописва.

Премиерата на дебютната книга на Михаела Петрова в Хасково стана възможна със съдействието на психотерапевта Кремена Станилова. На срещата присъства и директорът на РБ”Христо Смирненски” Тони Койчева.

Очаквайте интервю с Михаела Петрова

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини