От х:

Днес в x:

9 °C

Партия "Воля" представя своята листа с кандидати за общински съвет на Смолян

  Листа с кандидати за общински съветници от политическа партия „Воля“ с №51 в бюлетината – обединени под мотото: „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Водач на листата за общински съветници е Максим Банков, управител на хотел „Смолян“-неговото верую е:  Винаги говоря с пълна откровеност, което считам за първо условие за едно приятелско общуване!

  В състава на листата за общински съветници от ПП“ Воля“ са включени доказали се, знаещи и можещи, морално чисти кандидати, милеещи за добруването и имащи категоричната воля да работятс цялата си енергия и жар за превръщането на града ни в добро място за живеене.

  В листата са включени доказали се в живота експерти с различни професии, предимно млади и образовани-инженери, икономисти, бизнесмени, мениджъри, компютърни специалисти, педагози, журналисти и писатели. Нас ни обединява волята отново да превърнем града ни в една от огърлиците на света!

  Акценти в предизборната платформа на кандидатите за съветници в новия общински съвет на Смолян от ПП "Воля":

  -Разпореждането с общинска собственост да е насочено не само като пазарна трансформация на собствеността, а към пряк ангажимент за създаване и поддържане на по-добра градска среда: обществено строителство, зелени площи, зани за отдих

  -Ефикасен контрол при изпълнение на дейностите по сметосъбиране и сметопочистване

  -Разкриване на възможности за определяне на паркингместа по квартали и централна градска част, за да се избегне паркиранепо улични платна и тротоари

  -Специална програма за възраждане на занаятчийството в рамките на града

  -Разкриване на борса за предлагане и пазар на селскостопанска и животинска продукция

  -Редуциране на пенсионерските клубове, както и строги правила за ползване и стопанисване-без настаняване в тях на еднолични търговци, разкриване на модерен дом за стари хора

  „Ние имаме волята да работим за по-добър живот в нашия град, защото сме от политическа партия „Воля“ !

  Купуането и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Хороскоп за 30.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
  30 мар 2020
  Последни новини