От х:

Днес в x:

Листата на коалиция ПП-ДБ в Кърджали:Здравейте свободни хора,скоро ще управляваме заедно!

Изображение 1 от 6

    Здравейте свободни хора!Скоро ще управляваме заедно!Време е за промяна,както в държавата,така и в общината,за да знаем къде отиват обществените пари!С тези думи се обърна към кърджалийци Радослав Милев,един от номинираните в листата на коалиция Продължаваме промяната-Демократична България в Девети кърджалийски многомандатен район.Той представи пред събрали се членове и симпатизанти номинираните в листата,както и съпредседателите на коалицията -  водача на листата за региона ген.Атанас Атанасов и бившият финансов министър Асен Василев.

      Номинираните в листата предприеха поредица от срещи с симпатизанти и граждани в Кърджали и Крумовград.Те бяха привествани при обиколките им по тържищата и улиците.Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев проведе разговор с представители на бизнеса от областта.

     Кулминация бе срещата пред монумента на Апостола на Свободата в центъра на Кърджали.Присъстваха всички номинирани в листата на коалицията за 9МИР.

      Асен Василев подчерта,че винаги пътувайки през Родопите се отбива в Кърджали.Последният път е бил в града на отминалите предсрочни парламентарни избори.Той подчерта стратегическото значение на Кърджали,заради това ,че през него минава транспортен коридор №9 ,който свързва Севера със Юга. Нарастващата значимост на пристанището в Александруполис ,прави тежестта на Кърджали още по-голяма.Това е свързано и с националната сигурност на страната ни,като част от Източния фланг на НАТО.Нараства и стопанската значимост на региона ни.Асен Василев припомни,че дълго време ни деляха по етнос,религия,благосъстояние,превръщайки ни в разпокъсана нация.Насъскват ни да се мразим.България трябва да се развива на една скорост.Не трябва да се делим на столица и провинция.Само така ще успеем,подчерта Василев.Той бе категоричен,че няма как корабът България да потегли след като сами сме пуснали десет котви.

      Като пример бившият финансов министър даде  внушенията на служебната финансова министърка за срив във Валутния борд и фалит на държавата. Той ги определи като спекулативни и посочи,че приходите от митниците са се покачили с 17%,а ръстът на икономиката с 4%.Проблем има в политиката на служебните правителства в НАП,където са намалели приходите от ДДС.

      След 2 април страната ще се управлява от нашата коалиция.Вие ще ни казвате какви са нуждите тук за да отделяме средства.Предстои от Европейски фондове да постъпват до 15 млрд.лева годишно.Те трябва да се разпределят справедливо между всички общини и кандидатствали фирми,отбеляза Василев.

      Ген.Атанас Атанасов бе категоричен,че хората в Кърджали искат промяна.Те виждат коалицията ПП-ДБ като първа политическа сила,която ще отстрани служебната власт.Борят се за възстановяване на парламентаризма.Борят се за прекратяване на статуквото в града,управляван от коалиция между ДПС и ГЕРБ.
     Кърджали има уникално местоположение в район между Гърция и Турция.Има чудесни дадености за инвестиции и развитие на икономиката.За съжаление се управлява лошо и хората очакват промяна,подчерта генералът.Той бе категоричен,че кърджалийци трябва да направят своя избор излизайки да гласуват.Ниската избирателна активност ще бъде пагубна за региона.

     Вторият в листата Шабан Исмаил подчерта ,че с партньорите си в нея работят безкомпромисно за Кърджали.Аз съм новото лице.Лъч надежда за младите.Ниската избирателна активност ще съхрани статуквото и ще стимулира миграцията.Каузата ни е ясна и младите хора в региона ще я оценят ,категоричен бе Шабан Исмаил.

      Друг член на листата Мустафа Емин също посочи,че Кърджали и страната се управляват калпаво.Работи се на принципа „Разделяй и владей”.Той призова за обединение въпреки етнически и религиозни различия.

    Присъстващите аплодираха листата на коалицията ПП-ДБ и скандираха „Победа!”

    Гласувайте с №12 в интегралната бюлетина за коалицията ПП-ДБ.

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини