От х:

Днес в x:

Водачът на листата на БСП за България в Хасково Атанас Зафиров: Основният ни опонент за парламентарните изборите е ГЕРБ

Изображение 1 от 4

    Заместник-председателят на социалистите Атанас Зафиров води за втори път кандидат-депутатската листа на коалиция „БСП за България“ в Хасково.

    На предходните парламентарни избори той беше излъчен за депутат от Хасково, но избра да влезе от района на Враца в Народното събрание, където също беше под номер едно в листата. Така в 49 парламент народен представител от Хасково стана втората в местната листа -Смиляна Нитова.

    В настоящата тя отново заема втора позиция, а водачът Атанас Зафиров за предстоящия вот на 9 юни е първи и в листата във Велико Търново.

    „Предизвикателство и удовлетворение е за мен отново да бъда водач на листата в Хасково. Влязох в Народното събрание предходния път от Враца, но останах с цялото си сърце в Хасково“. Това бяха първите думи на Зафиров пред медиите след регистрацията в Районната избирателна комисия.

    „Ще водим толерантна и позитивна кампания. В тези избори основният ни опонент е ГЕРБ и модела Бойко Борисов.“, подчерта Атанас Зафиров и призова гражданите да направят своя вот, за да бъде регистрирана по-висока избирателна активност. Той посочи, че последователната политика, показана от БСП, им дава основание да считат, че българските граждани ще разчетат правилно посланията им и ще дадат доверие на листите.

    От Коалицията регистрираха пълна листа с 16 имена за предизборната кампания в 29 МИР-Хасково. Като балансирана с представители и от малките общи, я определи водачът.

    Той подчерта, че Смиляна Нитова е била един от най-активните депутати в последния парламент и е представила на ниво региона на Хасково, което е още една предпоставка за очаквана подкрепа от избирателите и добър краен резултат.

    На въпрос дали не се чувства, като спасителен пояс, заставайки отново начело на лисата в Хасково, Зафиров подчерта, че е тук като заместник-председател на БСП има ангажименти към предизборната кампания, които ще изпълни с достойнство.

    Като приоритетни теми за региона в предстоящата предизборна кампания Атанас Зафиров изведе социалната политика и инфраструктурните проблеми.

    Кандидати за депутати от Коалиция "БСП за БЪлгария" от Хасково

    1 Атанас Зафиров Зафиров
    2 Смиляна Николова Нитова-Кръстева
    3 Пламен Минчев Панев
    4 Георги Апостолов Бекяров
    5 Васил Иванов Точков
    6 Янка Тодорова Чолакова
    7 Ясенка Киркова Симитчиева
    8 Иван Петков Педев
    9 Делян Митков Делчев
    10 Янко Атанасов Илиев
    11 Вълчан Николов Тодоров
    12 Мария Красимирова Петкова
    13 Надежда Иванова Янакиева
    14 Георги Трифонов Соватчиев
    15 Захарин Страхилов Марков
    16 Коста Петков Стоев
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини