От х:

Днес в x:

Двойки от община Димитровград могат да кандидатстват за финансова помощ за Ин витро

Община Димитровград уведомява всички заинтересовани лица, че започва кандидатстването за финансово подпомагане за процедури  „Ин витро“  на лица, двойки живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Димитровград.

Прием на документи от кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд Ин витро е до 31.05.2024 г.  съгласно нов „Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана  репродукция на лица, двойки живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Димитровград”.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги, „Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана  репродукция на лица, двойки живеещи във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми на територията на Община Димитровград”.

Срокът за подаване на документи за кандидатстване за финансиране през 2024 година е от 01.05.2024 г. до 31.05.2024 г. /вкл./   

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини