От х:

Днес в x:

И „Свиленград” се разпада. Свалят танцьорки от БМВ с дрога. Преглед на печата

И футболният клуб на Сивленград се разпада. Новината е отразена и в двата регионални вестника – „Новинар юг” и „Хасковска Марица”. Оставка е подал президентът Стефан Милушев. В интервю за „Хасковска Марица” той обяснява, че не е получил подкрепа от местния бизнес. Старши треньорът Румен Стоянов също си тръгва от клуба, последван от десетина играчи.

Свалят танцьорки от БМВ с дрога, пише в заглавие над главата „Хасковска Марица”. 30-годишният шофьор от Свиленград е нарочен за сводник, а четирите момичета в колата – за проститутки. От районната прокуратура в Свиленград обаче били на мнение, че подозренията на полицията не са потвърдени и отказала да образува наказателно производство.

Дъщеря на ДПС съветник назначена в общината, пише в другия акцент на първа страница в броя. Това е Христина Николова, дъщеря на Димитър Николов, който пък е брат на скандално известния ексмитничар Димитър Николов – Шопа, пише изданието.   

Бюрокрация спира деца от „Спешъл Олимпикс”, четем още на първа страница. Българското представителство на организацията не е предвидило средства за придружител на игрите във Варшава.

Пощальон закръгля пенсии, прибира остатъка. За това се жалват в редакцията на вестника жители на Радиево. Валентина Янева не плащала стотинките, а закръгляла сумите.

От всеки камък атракция не става. Думите са на археолога в хасковския исторически музей Ирко Петров. Той е гост в рубриката „Гладиатор”.

Срутеният ТЕЦ разчистен за Великден, акцентира във водещо заглавие на първа страница „Новинар юг”. Работници се хвалели, че коминът бил вдигнат за 4 години, те го срутили за 4 секунди. И това ако е повод за гордост.

Гръцките СИМ карти надвиха нашите, акцент от втора страница. Това става след като влезе в сила изискването за задължителна регистрация на предплатените карти.

10 г. решетки и 100 бона за Янко Полицая, пише на 3 страница. Апелативният съд в Пловдив е потвърдил решението на хасковските магистрати за Янко Тодоров.

Удариха канал за износ на проститутки, пише още на страницата.

БОП атакува обръча на Доган, четем още на криминалната страница. Според изданието ударените от МВР фирми били приближени на Ахмед Доган.

Инджи и Мехмед – новите Пижо и Пенда, пише в акцент на 12 страница. Хит в Хасково тази година били мартениците с героите на турския сериал „Перла”.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини