От х:

Днес в x:

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е откаран в болница

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е в Окръжна болница от следствения арест, съобщи NOVA. Правят му се изследвания в Спешното отделение, потвърдиха от лечебното заведение. Вчера също имал оплаквания и е бил изведен от килията и прегледан във ВМА.

Адвокатът му Ивайло Найденов поясни, че Димитров има оплаквания като схващания на едната половина на тялото, главоболие и световъртежи. Задържаният е паднал и си е ударил главата. Затова е бил откаран в болница.

В четвъртък Димитров и бившата шефка на Митниците Петя Банкова обжалваха ареста си, но адвокатката на Банкова не се яви в съда и заседанието пропадна. Ще се гледа на 16 април. Състоянието на баща му Марин Димитров, също обвинен, пък се влоши миналата събота преди заседанието по мерките за неотклонение и беше приет в „Пирогов”.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Че
    Чегъртач
    2 -1
    22:52, 13 апр 2024
    Искахте да чегъртате и да вземете цялата баница,не се задоволихте с парченца от Соколчето и Баце! Сега ще духате супата! Изведнъж здрави,прави и корави,баща и син се разболяха🤣🤣 Но и адвокатите на Партията не са малоумници,а вие с Кирчо,Кокорчи че и Рашковото ще се наложи да се дупките на някого! Булгаристан майна! Проззз,та по-прозз, та най-проззз🤣🤣🤣
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини