От х:

Днес в x:

Мария Илиева обяви лятното си турне „100 причини“

Феновете могат да се подготвят за среща с кралицата на българската поп музика на 21.06. в Стара Загора, 24.06. Варна, 06.07. Пловдив и 12.09. Плевен.

След успеха на турнето „Любов“ в края на 2023 г., Мария Илиева залага на концерти на открито в летните театри в страната, като ще посети и градове, които миналата година не бяха част от обиколката ѝ.

„По време на миналогодишното турне се уверих отново, че хората, които харесват моята музика, са хора, които и аз харесвам,” признава Мария. „Това ме радва безкрайно и е най-големият комплимент за всеки артист! Аз и бандата имаме поне 100 причини да чакаме новите ни срещи с публиката с нетърпение!”

Музикантите до Мария Илиева са Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет и вокали, Васил Вутев - барабани, Емилио Мархолев - бас, Александър Васев - пиано, Владислав Мичев - тромбон, трио Тринити - беквокали.

Мария Илиева ни дава „100 причини“ да се насладим на музиката ѝ това лято. Билетите са вече в продажба, предстои да бъдат обявени още градове и дати.

Източник: bgradio.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини