От х:

Днес в x:

Абитуриентка класира проект на финалите на Олимпиадата по гражданско образование

Изображение 1 от 2

    Ани Запрянова – дванадесетокласничка от СУ „Проф.д-р Асен Златаров“- е класирана за финалния кръг на Националната олимпиада по гражданско образование. Тя е възпитаник на Деспина Момчилова, а проектът, който ще защитава е "Аз съм отговорен шофьор". Той е един от 20-те най-добри в страната в нейната възрастова група. Създадената от нея платформа обединява в едно пространство най-важната информация, необходима на младите и неопитните водачи, относно движението по пътищата и устройството на личния автомобил.

    Според Ани нейният проект е единствен по тази тема и това го прави по-интересен от всички други за журито. Той е събрал информация, полезна за всички шофьори и има претенциите да се превърне в леснодостъпен сайт с полезна информация. Всичко, публикувано в „Аз съм отговорен шофьор“ е съгласувано както със Закона за движение по пътищата, така и с инструктор за управление на автомобила.

    Ани е вторият ученик от училището, класирал свой проект на Олимпиадата по гражданско образование, след Виолета Левкова. В края на месеца тя ще защити проекта си по време на финалите в гр. Велики Преслав.

    Проекта може да разгледате като сканирате QR кода от илюстрацията на статията.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини