От х:

Днес в x:

Водач се блъсна в гробище и се обърна по таван, кола падна в Хасковската река

4 катастрофи станаха през изминалото денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Водач на товарен автомобил се е ударил в ограда и се е преобърнал по таван на третокласен път в посока село Добрич. В 8:25 часа 74-годишен мъж от Димитровград е управлявал товарно „Рено“, на което е загубил контрола. Излязъл е вдясно по посоката си на движение и се е ударил в ограда на гробищен парк, след което колата се е  преобърнала извън пътя. Водачът е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота. Съставен му е акт.

Три часа по-късно в Районното управление в Димитровград е подаден сигнал за друг пътен инцидент до разклона за полигон Добрич. 74-годишен се е движил с „Фолксваген“ и при завой наляво да навлезе в лентата за движение не е пропуснал движещ се в посока Харманли „Фолксваген“ с водач 57-годишен хасковлия. В инцидента е пострадал пътуващ на предната седалка във втората кола пътник на 48 години, жител на село Узунджово, който е без опасност за живота.

В областния град вчера са осъществени две ПТП-та. Сигнал за първото е подаден в 18 часа от Спешното отделение на МБАЛ Хасково. Медиците съобщили, че при тях за лечение е постъпило 13-годишно момиче, което твърдяло, че е ударено от лек автомобил на булевард „България“. Девойката споделила, че е блъсната около 16:30 часа от бял автомобил докато пресичала. Прегледана и освободена за домашно лечение. Работата по издирване на колата и водача й продължава.

Последното произшествие за денонощието е на булевард „Илинден“. Самокатастрофирал е „Мерцедес“, управляван от 18-годишен хасковлия. Младият водач е загубил контрол над колата, преминал е през бордюра и се е преобърнал в речното корито на реката. Вследствие от това е пострадал 17-годишен пътник, возещ се на задната седалка. Той е прегледан и освободен за лечение в дома си.

По всички случаи са съставени актове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Къ
    Къде в реката
    11 -1
    10:21, 5 апр 2024
    Да не е паднал на Илинден
  • 2
    Ко
    Контрольор
    12 0
    19:32, 5 апр 2024
    Да загубиш контрол на МПС с 50 км/ч разрешена максимална скорост на прав участък,означава телефонен маниак или превишена скорост! И в двата случая ти отнемам свидетелството и ..на изпит!!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини