От х:

Днес в x:

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковско за три дни

Шест души са ранени при катастрофи в Хасковска област за три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Без опасност за живота е водач при инцидент, станал на 29-и в 15:16 часа на булевард „Съединение“ в Хасково. 20-годишна се е движила с „Мазда“, приближила се е отзад до друг лек автомобил „Мазда“, управляван от 30-годишен и го е ударила. Той от своя страна се е ударил в движещ се пред него товарен „Форд“, шофиран от 32-годишен. От сблъсъка между тях е пострадал 30-годишният водач, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

Два часа по-късно на булевард „България“ е осъществен още един пътен инцидент в областния град. 75-годишен се е движил с „Шкода“ и е ударил „БМВ“, намаляващо скоростта си, за да пропусне преминаващи по пешеходна пътека пешеходци. Последвал е удар, при който е пострадало возещото се на задната седалка в ръцете на майка си едногодишно момченце. Детето е прегледано и освободено за домашно лечение. Съставен е акт.

Неспазена дистанция е довела до произшествие същия ден и на АМ „Марица“. При км.53 в посока Хасково 50-годишен кърджалиец с товарно „Рено“ и „Мерцедес“ с водач 43-годишен от село Оряховец са се сблъскали. По-възрастният водач е прегледан и освободен за домашно лечение, съставен му е и акт.

Последната катастрофа за деня е била в Димитровград на булевард „Стефан Стамболов“. В 19:20 часа 67-годишен с „Рено“ не е пропуснал и е ударил на „Зебра“, сигнализирана със знак и маркировка, пресичащо 14-годишно момиче. Детето е прегледано и пуснато за лечение в дома си.

Водач на товарен автомобил е пострадал след инцидент на пътя Ивайловград-Крумовград. Вчера в 10 часа, 21-годишен водач на „Ауди“ от Димитровград е предприел изпреварване на ляв завой на забранено място на товарен „Ман“, шофиран от 47-годишен от велинградското село Кръстава. Това е принудило последният да промени посоката си на движение, при което товарният автомобил е излязъл от пътя и се е преобърнал. Велинградчанинът е без опасност за живота.

Второто произшествие за деня е в 15 часа на пътен възел в посока село Узунджово. 45-годишна харманлийка е управлявала мотоциклет „Хонда“, не е спряла на пътен знак „Стоп“ и при потегляне да се включи в движението е загубила контрол над возилото и се е преобърнала в канавка. Настанена за лечение в хасковската болница, без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини